«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

سازمان ملل: اسرائیل هر ۱۰ دقیقه جان یک کودک فلسطینی را می‌گیرد

سازمان ملل: اسرائیل هر ۱۰ دقیقه جان یک کودک فلسطینی را می‌گیرد یک نهاد سازمان ملل امروز (دوشنبه) در گزارشی تکان‌دهنده اعلام کرد که به طور میانگین در هر ۱۰ دقیقه، یک کودک فلسطینی کشته و دو تن مجروح می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۱۵ - ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 07
کد خبر: ۲۱۲۲۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل متحد در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) اعلام کرد: در جنگ (غزه) به طور میانگین در هر ۱۰ دقیقه یک کودک کشته شده و دو تن مجروح می‌شوند.

در این گزارش آمده است: حفاظت از غیرنظامیان در مناقشات تنها یک آرمان یا ایده‌آل نیست؛ بلکه وظیفه و تعهدی است که انسانیت همه ما.

آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (اونروا) پرکارترین نهاد سازمان ملل متحد در نوار غزه است. این نهاد در مدارس خود در غزه حدود ۶۷۰ هزار فلسطینی را که بر اثر حملات بی‌امان رژیم صهیونیستی آواره شده‌اند، پناه داده است. از آغاز جنگ جدید غزه دست‌کم ۷۰ تن از نیرو‌های این سازمان در حملات نظامیان صهیونیست به شهادت رسیده‌اند.

جنبش حماس در ۱۵ مهر حمله گسترده‌ای را علیه مواضع رژیم صهیونیستی در غلاف غزه آغاز کرد. تل‌آویو در پاسخ به این عملیات - که به دلیل حملات رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی، «طوفان الاقصی» نام گرفته - قتل‌عام مردم بی‌گناه فلسطین را آغاز کرده و از رسیدن غذا، دارو، سوخت و دیگر اقلام ضروری به ساکنان غزه جلوگیری می‌کند.

همچنین وزارت بهداشت غزه امروز در تازه‌ترین آمار خود اعلام کرد تعداد فلسطینی‌هایی که در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند به بیش از ۱۰ هزار نفر رسیده که بیش از ۶۰۰۰ تن از آنان کودک و زن هستند.

امروز جنگ غزه در حالی وارد سی‌ویکمین روز خود از زمان آغاز عملیات «طوفان الاقصی» شد که نیرو‌های اشغالگر همچنان به دلیل حملات مقاومت، عملیات زمینی خود را به‌کندی پیش بردند. با این وجود، ارتش رژیم صهیونیستی امروز هم به حمله هوایی به تأسیسات غیرنظامی و مسکونی نوار غزه ادامه داده و حملات خود را به مناطق پیرامون بیمارستان‌ها تشدید کرد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار